Meestgestelde vragen

U inspecteert hiermee uw computer naar ontbrekende updates en vervolgens download u deze ze met een aantal klikken. Misschien nadat u alle updates heeft uitgerold, is het Windows dll probleem weer opgelost. DLL bestanden zijn types van Systeembestanden, meer specifiek bekend als het Dynamic Link Library formaat. Zie de tabel hieronder voor een lijst van mdm_FileSystem.dll bestanden die we beschikbaar hebben om te downloaden fmodex.dll ontbreekt voor de meeste Windowsversies (ook %%os%%%).

  • Voortaan sorteert de Verkenner op alfabetisch volgorde.
  • De disktoegang kun je mogelijk versnellen met fsutil, meer daarover vind je in het artikel “Snelheid Windows NTFS bestandssysteem verbeteren, sneller toegang tot bestanden“.
  • Dan is dat plus teken zichtbaar en inderdaad actief, zodat je onderdelen kan toevoegen.
  • Achter iedere harde schijf staat In of Uitgeschakeld.

Een enigszins cryptische waarschuwing waarmee bedoeld wordt dat een recentere onderdelenupdate geïnstalleerd moet worden… Zou deze nieuwe update ervoor zorgen dat bepaalde pc’s volledig crashen en zelfs het gevreesde Blue Screen of Death tonen.

WinMend Disk Cleaner

Onderaan de webpagina vind je trouwens ook een Nederlands taalbestand (regscanner_dutch.zip) dat je eerst uitpakt en vervolgens in de eveneens uitgepakte programmamap plaatst. Start het programma op, klik op Opnieuw Scannen en vul de zoekcriteria in. Je kunt onder meer aangeven in welke hives RegScanner mag speuren, binnen welke periode een registersleutel aangepast zou zijn enzovoort. Met een dubbelklik open je de gevonden sleutel in Regedit. Aangezien het register ontzettend veel registerwaarden bevat, is het ondoenlijk handmatig op zoek te gaan naar specifieke waarden (zoals alle vermeldingen van je naam, adres, etc.). Met de zoekfunctie (Bewerken, Zoeken of met de toetscombinatie Ctrl-F) kunnen de gezochte registerwaarden echter snel worden achterhaald.

Windows Server 20H2 is binnenkort verleden tijd

In Windows Vista is het ‘dir’-commando voorzien van een nieuwe optie (/r) waarmee files met verborgen streams getoond worden. Voor eerdere Windows-versies zijn er verschillende gratis tools voor het detecteren van ADS beschikbaar als ‘lads‘ (), ‘lns‘ (), ‘streams‘ () en ‘adsspy‘ ().

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid. “Hallo Stefan, na het uitvoeren van de 2 stappen en herstart van de pc is alles weer bij het oude. Als u liever heeft dat Windows meteen het inlogscherm laat zien in plaats van de afbeeldingen via Windows Spotlight dan kunt u het vergrendel scherm uitschakelen in Windows 10. U heeft nu Chrome als menu item in het context menu van Windows toegevoegd. 2– Register editor kan niet normaal of stil worden gestart.

Een site als de Worldwide routable Garmin maps from OpenStreetMap is heel handig om bruikbare kaarten voor uw Garmin te genereren. Het grote nadeel is alleen dat wanneer u een tweede kaart hier download en installeert, u de eerste kwijt bent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *